Курсът е подходящ за теб ако:

1. Си на възраст между 40 и 55 години. Със сигурност знаеш с колко предизвикателства се срещат жените на тази възраст. И аз и много мои клиентки сме преминали през тях успешно
2. Усещаш, че вече не можеш така лесно да се отървеш от тези няколко излишни килограма и сантиметри, както когато беше на 20 години
3. Нямаш време да пресмяташ калории и готвиш специални ястия
4. Искаш никой да не може да ти даде годините, на които си
5. Искаш да запазиш жизнеността и здравето си за дълги години напред
6. Искаш да помогнеш на семейството си да се храни балансирано и здравословно.

Как протича курсът:

Присъствен курс

По едно занятие на седмица, 12 занятия с изключително интересни теми: Метаболизъм, Детоксикация, Гликемичен индекс, Как да спрем остаряването, От какво се нуждае тялото и др. Занятията се провеждат на удобно място в центъра на София.
Понеделник от 18.30 ч. до 19.30 ч. от 22 януари

Бонуси

• 4 индивидуални консултации на базата на „Дневник на храненето“
• Папка с допълнителни статии и помощни материали.
• Възможност за участие и награда в състезанието „Предизвикателството да отслабнеш“
• Възможност за участие и награда в състезанието „ Бъди най-добрата версия на себе си“
• Цената на курса е 25 лв. месечно. При плащане на целия курс от 3 месеца – 60 лв.
• 30 дневна гаранция за връщане на парите, ако не си доволна.

Водещ

Казвам се Лили Тошева и съм консултант по балансирано и здравословно хранене. Преди 25 години, когато реших да сменя професията си, много малко хора се интересуваха от темата, но аз исках да запазя възможно най-дълго младостта, фигурата и енергията си. Днес срещам много мои връстници, съученици, приятели, които веднага ме разпознават, а аз тях доста трудно. След като видях по себе си резултатите от промяната на храненето и активния начин на живот се включих като независим партньор към Herbalife Int., тъй като продуктите и програмите на тази компания отговарят на моите изисквания за безопасност, ефикасност и последни научни разработки.

Преминала съм много обучения от светила в науката за храненето, като например : Д-р Дейвид Хибър, директор на Центъра за хранене на човека в UCLA, многократно номиран в списъка „Най-добрите в Америка“ от 2001 до 2015г. Д-р Луис Игнаро Ph.D., Нобелов лауреат по медицина, Д-р Гари Смол M.D., научен автор и професор по психиатрия и био-поведенчески науки, Д-р Росио Медина – член на NAB, д-р Луджи Гратън M.D., MPH.

ЗАПИШИ СЕ

Телефон: 0888/ 70 25 98

[contact-form-7 404 "Not Found"]