Дойдох тук от любопитство, но и с недоверие. Не разбрах как и в кой момент паднаха бариерите на подозрението и недоверието, но скоро започнах да идвам с нетърпение и удоволствие. Струва ми се, че преподавателят създава приятната атмосфера на приятелство, игра и беседване без притеснения, в която материалът се заучава неусетно и с лекота. Групата беше прекрасна, обединена от общата цел, но и много разнообразна откъм характери и темперамент.

Не очаквах, че ще свърша курса със съжаление и носталгия по приятно изживяното и ползотворно време. Ще се върна отново, за да продължа.

Благодаря Ви,

госпожице Макларън!

/До скоро/

Jane Brooks

intro

Беше много забавно. Това да нямаш търпение да отидеш на уроци е странно 🙂 А и много неща научих по този уникален начин. Единствено съжалявам, че свърши! Ще чакам с нетърпение да стане 12.05.14 г., защото започва The next level !!!

intro

Харесвам начина, по който се преподава на този курс. Усещам голям напредък в собствените си знания по английски език. Във второто ниво не бях от най-старателните, но новата ми група беше от полза. Може би, защото тя е по-готина 🙂 На Вас благодаря за обърнатото внимание …до нови срещи.

J. Jumping

intro

Когато прочетох в интернет, че след четиричасов учебен ден няма да чувствам умора, не повярвах. Сега знам, че всичко, което пише за сугестопедията е вярно. През целия процес на обучение се чувствах много добре (меко казано). Всеки ден с голямо удоволствие идвах тук. Всички занимания се провеждаха леко, приятно, без напрежение, често съпровождани с много искрен смях.

Какво не харесах?

Нищо.

Всичко ми хареса! Без изключение.

Най-много – Мис Идън. И това не е комплимент. Радвам се, че в България са останали толкова стойностни, можещи, красиви и кадърни млади хора с многостранни таланти.

Предложение: Информирайте повече хора за сугестопедията. Аз не знаех за тази система. Много хора също не са чували за нея. Аз разказах на много приятели, познати и колеги. А защо и да не работи, да се приеме в училищата?

Благодаря за всяка минута от курса на обучение, мис Идън!

Thank you!

Ms Evans

intro

Беше много приятно за мен!!! да уча английски език по този начин. Неусетно, в игри и закачки, започнах да се опитвам да говоря. Английските думички изскачат отвсякъде, без да ги викам – докато спя, говоря, мисля…

Не искам да спирам сега, тъкмо набрах инерция! 🙂 Ще си чета чаптърите всеки ден по 1 час, до началото на второ ниво (това е желанието ми в момента). Разбрах, че има възможност за ежеседмични срещи, чудна идея 🙂

Благодаря мисис Макларън

Julia

intro

В момента се чувствам чудесно. Не предполагах колко ще ми е интересно и забавно на този курс. Запознах се с нови хора, забавни и интелигентни с много чувство за хумор.

Още един чудесен избор за моя голяма изненада. Краят на курса е едно добро начало за мен.

Благодаря Ви мис Макларън.

Kate White

intro

Какво научихте за себе си от този курс?  Че докато уча английски мога да се наслаждавам на това 🙂 Искам да се занимавам с повече неща, които ме правят щастлив 🙂

Къде ще упражнявате вече наученото? В работата ми, при всяка възможност за комуникиране с англоговорящи хора.

Какво Ви хареса? Творческата и топла атмосфера, вниманието и подкрепата, което получава всеки!

Как оценявате напредъка си по езика? Разбирам и се изразявам по-леко.

Mr David

 intro

Кaкво Ви хареса? Различният начин на обучение, средата, в която се провеждат часовете. Отношението на обучаващия и стремежът д ани провокират да развиваме себе си.

Как оценявате напредъка си по езика? Оценявам напредъка си в това, че имам по-голяма увереност да говоря и желание да комуникирам с англоговорящи.

Коментари, препоръки? Благодаря за прекрасното обучение и отношение и Ви пожелавам все повече успех. Защото освен да допълвам знанията си и да научавам нови, развих личността си. Пожелавам Ви много успехи, все повече хора, които идват при вас да се „пробуждат“!

intro

 

Какво научихте за себе си от този курс? Потвърждение на стар урок: ентусиазмът, възнамеряването и вдъхновението е задължително да бъдат в комплект с материалната част на начинанието – в случая достатъчно свободно време.

Къде ще упражнявате вече наученото? За четене на материали, които ме интересуват.

Какво Ви хареса? Благодаря за прекрасните хора, с които се запознах, за срещата с детето в мен отново, за вдъхновената преподавателка, за всеки радостен миг, изживян с Вас!

Коментари, препоръки? Пожелавам все по-широко разпространение на сугестопедичния метод във всички сфери на познанието!

Благодаря!

 intro