Седмичен курс по испански за Начинаещи

МАЙ

21 май /понеделник/    4 седмици /без петък/

18:30 – 22:00 ч.

Цена: 400 лв. с учебник

По време на курса за начинаещи се натрупват около 2000 граматически и лексикални единици, достатъчни за да можете да разговаратя на най-основните теми, да говорите за себе си, професията, семейството, интересите и хобитата си. Ще можете да се справяте с основни ситуации на летището, в магазина, на ресторанта, да питате за посоката. Реално проговаряте на чуждия език и придобивате увереност, че можете и се справяте. Набляга се на правилното произношение, разбирането и говоренето.

ЮНИ

Испански за Пътешественици

4 юни /понеделник/                      2-седмичен курс

14.00  – 16.00 ч.                  Ниво А2

Цена: 330 лв. / с учебни материали/

Водещ на вечерните курсове

Мила Михова

Здравейте! Обожавам испанският, пътешествията и преподаването. Завършила съм Софийският университет и съм живяла в Испания след дипломирането. Работила съм в най-иновативният и модерен музей в Европа „Музейко“, била съм класен ръководител в частни училища в София, но открих Сугестопедията и за мен сега това е единственият и най-верен път за получаване на знания. Очаквам ви с огромно нетърпение да се гмурнем в този необятен свят наречен Испански език! 🙂

 

Водещ на следобедните курсове за Пътешественици

Даниела Панцерева – испанският й е матерен език, заради 7-те години, прекарани в екзотичното Мексико. В центъра води и сугестопедичните курсове по рисуване. Природен талант, ярка и много интересна личност, с която ще се потопите в един различен и много пъстър свят!

Повече за Дани можете да прочетете в статията ТУК.