Easy Way Център по сугестопедия в София…Началото…

Програмата New Lifestyle, български за чужденци, сугестопедични курсове по английски език за възрастни и деца

Здравейте! Казвам се Галя, преподавам английски език от над 10 години на различни възрасти. Завършила съм английска филология в Софийският университет, а Сугестопедията открих преди 5 години, когато бях на крачка да се откажа от стандартното преподаване. Имах късмета и щастието да премина обучение при самият създател на метода проф.д-р Георги Лозанов (поклон пред паметта му!). С огромно уважение и отговорност прилагам този метод ежедневно в уроците си и заедно с курсистите се потапяме в един приказен свят, в който каним и вас 🙂 В свободното си време обичам да съм на зелено, в планината, да карам колело или ски, с приятелите си, да пътешествам по света и у нас, а от известно време се увличам по астрология, здравословно хранене и готвене.

 

Бизнес английски  за възрастни

nikola site

Никола Вангелов, преподавател

Никола Вангелов е с повече от 7 години практика като преподавател по английски език. Завършва Втора Английска Езикова Гимназия „Томас Джеферсън“ в София. След това, още като млад студент английска филология в СУ „Св. Климент Охридски“,започва да преподава английски език. Докато работи като класен ръководител във II-ра АЕГ,разработва редица изпити по английски език за външно оценяване, включително и матура по английски език.

По-голямата част от живота му е свързана с изучаван еи преподаване на английские зик. Но Никола усеща, че има нещо повече от традиционните системи на обучение. Точно това го амбицира да потърси нови методи на преподаване.

Съвсем случайно се натъква на статия за метода на сугестопедията, която тогава познава съвсем повърхностно. Той вижда невероятните отзиви за метода и решава да задълбочи своите познания. Невероятно е, че за метода и създателя му в България се знае много малко. Оказва се, че това не важи за останалата част от света, където методът е широко познат и се практикува чудесно.

Не след дълго съдбата го среща със световно известният сугестопедагог – Lonny Gold. Никола се обучава при него и успешно полага изпит за сугестопедагог.

Школа по сугестопедична математика „Матема“

Надежда Кирилова

 

Надежда Кирилова е математик с педагогическа правоспособност, лицензиран сугестопедагог. Основава школа „Матема“ с желанието да покаже на всички деца колко интересна, забавна и естествена е математиката. Разработва курсове по метода на сугестопедията за деца от 6 до 9 години. Води часове по пространствена геометрия с оригами за деца от 2 до 6 клас.