Уикенд курс за начинаещи The Return

МАРТ

Седмичен курс по английски език  – Начинаещи – The Return

26 март /понеделник/ – 26 април

9.30  – 13.00 ч.    4 пъти седмично

Цена: 490 лв. / с учебник/

МАЙ

Седмичен курс по английски език  – Начинаещи – The Return

8 май /понеделник/ – 5 юни

9.30  – 13.00 ч.    всеки работен ден без 24 май /официален празник/

Цена: 490 лв. / с учебник/

По време на курса за начинаещи се натрупват около 2000 граматически и лексикални единици, достатъчни за да можете да разговаратя на най-основните теми, да говорите за себе си, професията, семейството, интересите и хобитата си. Ще можете да се справяте с основни ситуации на летището, в магазина, на ресторанта, да питате за посоката. Реално проговаряте на чуждия език и придобивате увереност, че можете и се справяте. Набляга се на правилното произношение, разбирането и говоренето.

Защо сугестопедичен курс по английски език?

Методът Сугестопедия е обявен от ЮНЕСКО още през 70-те за най-лесен начин за учене без напрежение. С него учите не само над три пъти по-бързо, но помните по-дълготрайно и преодолявате езиковата бариера. Сугестопедията е дело на българският учен проф. д-р Георги Лозанов.

  •  започвате да говорите английски език още през първата седмица
  • фокусът на курса е върху говорене и разбиране /без писане/
  • преподавателят е обучен от самият проф. д-р Лозанов!
  • няма домашни
  • забавно е 😉

Мнения на курсисти след съботно-неделен курс по английски език по метода Сугестопедия

За мен беше удоволствие.  С  нетърпение очаквах  да дойде събота и неделя. За мен беше празник.  Аз се учудвам от търпението и доброто отношение на учителката към нас. Научих много неща. И ще се радвам да продължа пак този курс!

Часовете минаваха неусетно. Запознах се с много приятни хора, с много приятна преподавателка  и за мен беше удоволствие!

Курсът беше много приятен. Хората, с които се запознах също са много приятни хора. Учителката е изключително мило същество. Научих много неща и се радвам, че посетих този курс!

Аз научих за курса от интернет. Дойдох на една прзентация преди един месец.  С нетърпение чаках съботите и неделите. Не разбирахме кога става  4 часа! Научих, смятам, много. Чакам следващият курс!

Къде се провежда обучението?

Адресът е ул. Граф Игнатиев 12, етаж 3. Сугестопедия център Easy Way.

Водещ на курса

Галина Копчева, ученичка на проф.д-р Георги Лозанов, създател на метода.

Здравейте, преподавам английски език над 10 години на различни възрасти. Завършила съм английска филология в Софийският университет, а Сугестопедията открих преди 6 години, когато бях на крачка да се откажа от стандартното преподаване. Имах късмета и щастието да премина обучение при самият създател на метода проф.д-р Георги Лозанов (поклон пред паметта му!). С огромно уважение и отговорност прилагам този метод ежедневно и заедно с курсистите се потапяме в един приказен свят, в който каним и вас 🙂

galina

Запазете си място СЕГА!