07 апр.

Ново! Курс по английски за напреднали

Най-новият ни курс по английски New Lifestyle е за всички, които вече имат средно ниво на владеена на езика, но все още изпитват затруднения да се изразяват свободно и да могат да говорят на абстрактни и лайфстайл теми.

Искате ли да говорите за теми, които ви вълнуват? За нещата от живота? Можете да се справите с разговорите на летището, в магазина, в ресторанта и не ви се четат финансови и научни текстове?С лайфстайл английски ще си говорим всеки ден на всички теми, които ви вълнуват, като учим сугестопедично думи и времена. Материалите са авторски, а вие също можете да допринасяте към съдържанието с идеи и теми.

Състои се от 3 модула. Първият модул включва граматика и лексика, които усвояваме сугестопедично. Работим с международно признатият учебник The Return, който използваме във всеки курс по английски. Във вторият модул правим дискусии и отговаряме на въпроси като: Кои са принципите на щастието? Какво е приятелството?Целта да е говорим на английски и да развиваме умения за абстрактно говорене. В този курс по английски въвеждаме и още един нов трети модул, който е на тема здравословно хранене,  в който курсистите получават повече информация по темата, поставят се задачки и могат да подобрят собствения си режим на хранене. В модулът ще бъдат разгледани теми свързани с основни понятия в храненето, които всеки съвременен човек трябва да знае, за да „оцелее“. Белтъчини: колко и какви трябва да бъдат те; Въглехидрати: прости, сложни, гликемичен индекс, гликемично натоварване; Метаболизъм: ускоряване и енергия; Какво пише на етикетите на хранителните продукти, как да прочетем информацията; Как да се храним навън без да нарушим режима си…и др.Включен е и здравословен обяд.

Проверете в ПРОГРАМА кога започва следващият курс. Местата са ограничени!