Обучение с ваканция на о-в Закинтос

Свързано изображение

22-30 юни, 5 до 7 нощувки, настаняване, занятия по рисуване

Цени

Настаняване 45€/нощувка на стая с кухненски бокс, 2 човека (+дете)

5 занятия по рисуване – 125€

 

Допълнителни занимания

йога – 5€ дневно/ч.

разходка с лодка – 10€/човек за разходка с лодка тип риб. За туристическа лодка организирано според броя хора (мах. 6 човека) и броя часове.

Превоз до плажа на остров Маратониси – 5 евро/ч.

падел борд – 15€/час

ИЗПРАТИ ЗАЯВКА

Какво включва

Настаняване в хотелска стая с кухненски бокс във ваканционно селище Лимни Кери на остров Закинтос.

Занятия по рисуване.

Ваканционно настроение и приятелски кръг.

Допълнително

Занятия по йога.

 

*За информация относно транспорт и други дейности по интерес се свържете с нас!

Телефон за връзка: 0878 38 30 10

емейл: easywayobu@gmail.com

 

Остров Закинтос – най-красивият остров на Йонийско море!

Остров Закинтос е най-южният от Йонийските острови, разположени на западния бряг на Гърция. Другите по-големи острови в съседство са Кефалония и Лефкада. Остров Закинтос е най-зеленият остров с големи плажни ивици, романтични скалисти заливи и изумрудена вода. Там се намира световно известният плаж Наваджио, номиниран в списъкът с 5-те най-красиви плажове в света.

Свързано изображениеОстров Закинтос се намира на 850км. от София. Пътува се удобно и изцяло по магистрала с кола или автобус, както и със самолет през Атина. До острова се стига за около час с ферибот от пристанище Килини, малко селце на 20км. преди град Пиргос. Атракция на острова са плажът с  кораба, заливът с костенурките, както и разходка с лодка из скалистите заливи с кристална вода.

 

Ваканционно селище Лимни Кери е малко селце в югозападната част на острова. Спокойно и ненатоварващо място, окъпано в зеленина и цветя. Срещу него се намира малкият остров Маратониси с чудесни плажове. Кери разполага с малка плажна ивица, плитка вода и пясъчно дъно. С кола под наем може лесно да се обиколи целият остров за ден. Град Закинтос се намира на разстояние 20км, летището на 15км. Селището е място за разходка с лодка из залива с костенурките, както многобройни красиви пещери и скалисти заливи.

Лимни Кери