EASY WAY център е създаден през 2012 г. и е първият Сугестопедичен център след закриването на Института на проф. д-р Лозанов, създателят на метода. Създаден е от преки ученици на Професора и следва стриктно идеите и принципите, заложени в науката и делото му.
Преподавателите в EASY WAY работят по оригиналната методика и развиват метода, за да бъде актуален към съвремието и спефициките на съвременните курсисти. Те разработват обучения, материали и учебници, по който се е работил в Националния Институт по Сугестология.
 
Приятели, за всички нас това не е просто работа, а призвание! Ние работим от цялото си сърце и резултатите са налице!

Създател и вдъхновител на център EASY WAY

Галина Копчева първа е повярвала на мечтата си за едно по-истинско, искрено и успешно обучение. Преминала е обучение при създателя на метода проф. Лозанов и ето – появил се е първия център по Сугестопедия в София. В началото просто като място, където курсистите да могат да се насладят на невероятното методика на Георги Лозанов. Правилните съмишленици се появяват и центърът се развива и развива най-гениалния метод в света – българската Сугестопедия на българския учен проф. д-р Георги Лозанов.

Супер екипа на EASY WAY: 

Никол Димова – преподавател по английски език за възрастни, открила призванието си, за която работата в EASY WAY е не задължение, а добре платено хоби 😉 С огромно удоволствие и отдаденост води курсовете си по английски език, разработва материали и с широка усмивка посреща новите курсисти.

Сугестопедично обучение по математика

Надя Кирилова е педагог, инженер, художник, прекрасна дама с много таланти и изключително широка обща култура. Тя има подход към децата и с много любов и грижа води курсовете по математика за деца от 5 до 12 години. 

Сугестопедично обучение по рисуване

Даниела Панцерева – художник и преподавател по призвание, йога инструктор, говори свободно три чужди езика, е още една талантлива дама в екипа на Easy Way с изключителен вроден талант за рисуване, за която да ви научи да рисувате е удоволствие, а не работа.