29 ное.

Галина Копчева

Здравейте,

 

Аз съм Галя и преподавам английски език 13 години. Изучавала съм английски точно 16 години. Преминала съм обучение при създателя на метода д-р Георги Лозанов. Работила съм с хора на възраст от 4 до 70 години. Имам 8 години стаж по метода Сугестопедия. Провела съм 60 сугестопедични курса по английски език. Давам Ви точно 7 причини защо Сугестопедията е най-добрият метод Вие да научите английски.

 

        Причина 1

Няма домашни!!! Факт е, че ние сме супер обременени от всичките 12 години в училище (още сънувам кошмари, че ще имам контролно по математика утре, а не съм подготвена) и здраво се стресираме, че не сме готови за „час“. Като възрастни хора имаме хиляди ангажименти и домашното може да ни откаже да отидем на курса по английски на другия ден.

Причина 2

Като вкъщи. Няма учител, учебник, изпитвания, тестове. Тези неща се избягват, защото всеки от нас е травмиран от някакъв елемент на образователната среда и блокира при неговата поява. Средата е разполагаща и приятна като на кафе с приятели.

 

Причина 3

Учебният материал е обемен, но се представя по лек и ненатрапчив начин. В курса за начинаещи се усвояват 2000 лексикални и граматически единици, а усещането е че сте прочели няколко страници увлекателен текст, разгледали сте няколко цветни картинки и сте си поиграли с малко плюшени играчки.

 

Причина 4

Бързи резултати. Още на първият ден проговаряме, на третия правим изречения, а в края на първата седмица създаваме устно смислен текст самостоятелно и без усилие. Само седмица и говорим! Само две седмици и пътуваме, където си искаме! Само месец и намираме мечтаната работа!

 

Причина 5

Преодоляваме притеснението от говорене с хора и пред хора на английски. В курсовете се говори пред групата, по двойки, чете се в хор,  правят се разговори, дискусии. Няма упражнения „попълни по модела“, различните задачи развиват въображението, мисълта и творчеството. Те винаги са представени по интересен и увлекателен начин.

Причина 6

Ефектът е дълготраен. В моите курсове имаше курсист на 64 години, който беше посетил курс по сугестопедичен английски още в Института на д-р Лозанов, 45 дни курс, незавършен до край преди около 30 години и той все още говореше английски и то с американски акцент!

 

Причина 7

Развива личността. Сугестопедичното обучение е учене на английски чрез музика, класическо изкуство, танци, игри, лично творчество. Курсистите откриват нови таланти, променят живота си. Една от тях, над 60 годишна, започна да пътува в чужбина до далечни и екзотични дестинации след първия си курс по английски език. До този момент беше посетила само съседните ни държави.

И най-вече забавно е! Актьорстваме, пеем, смеем се, шегуваме се ЗАЕДНО, в група, най-естествената среда на човека. Създават се приятелства за цял живот.

ДЕКЕМВРИ

1. Предколедно разговаряне !!! 🙂

Вариант 1:

10 декември – 9.30 – 13.00 ч.  от понеделник до петък за 2 седмици         цена: 290 лв.!!!

Вариант 2:

10 декември – 14.30 – 18.00 ч.  от понеделник до петък за 2 седмици       цена: 290 лв.!!!

ЯНУАРИ

1. Английски за начинаещи – The Beginning

Седмичен курс    4 седмици

7 януари /понеделник/ – 1 февруари           9.30 – 13.00 ч.       Цена: 450 лв. /с учебник/

VIP Пакет – индивидуален подход към всеки, до 4-ма човека в група!

7 януари /понеделник/ – 1 февруари           14.30 – 18.00 ч.     САМО 690 лв.!!!

2. Английски за второ ниво – The Return

Уикенд курс   4 уикенда

12 януари /събота/ – 3 февруари           цена: 450 лв. / с учебник/

събота: 10.00 – 16.00 ч.

неделя: 10.00 – 16.00 ч.

 

Открий решението на всичките си проблеми като се запишеш на Сугестопедичен курс по английски език

на адрес:

 ул. Граф Игнатиев 12, етаж 3, до пл. Гарибалди

Методът със сложно за произнасяне име е обявен от ЮНЕСКО още през 70-те година за най-лесен начин за научаване без напрежение. С него учите не само над три пъти по-бързо, но помните по-дълготрайно и преодолявате притеснението да говорите пред приятели и познати.

Запази си място за курс ТУК:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Избери курс

1. Английски за начинаещи (ниво А1) – от понеделник до четвъртък, от 9.00 до 13.00 – от 1 юни

2. Английски за средно ниво (ниво В1) – понеделник, сряда и петък, от 9.00 до 13.00 – от 1 юни


Начин на плащане
По банков пътНа място