Искате ли детето ви да научи английски, докато се забавлява? Искате ли децата ви с желание да посещават курсовете по език и да нямат търпение до следващата среща?

Ако отговорът е Да!, запишете го на сугестопедичен курс по английски език в EASY WAY център.

ЗАЩО?

1. Превантивен методика за предпазване на децата от липса на мотивация за учене и от всички негативни ефекти от съществуващите системи на образование.

2. Среда на свободна и естествена комуникация без напрежение. Системата от игри, песни, състезания и досег с класическото изкуство не цели да впечатли учениците, това са дейности на обща игра. Ролята на преподавателя е да установи среда на неограничен капацитет и научаване.

3. Мотивацията за учене е естествена, спонтанна и несъзнателна. Равносилна е на естествената жажда за информация при условия на игра и детски приказки.

4. Мотивацията за учене е естествена, спонтанна и несъзнателна. Равносилна е на естествената жажда за информация при условия на игра и детски приказки.

5. Развиваме любов към езика, усещането, че е лесно да учим английски и спонтанно проговаряме.

6. Цялото обучение прилича на игра, а учебният материал се изчита на фона на класическа музика със специфична интонация от преподавателят – сугестопедагог.

Английски за 5-6 годишни

Понеделник и сряда          Стартова дата: 11 март

 17.00 – 18.00 ч.                Месечна Цена: 130 лв. *

*20% отстъпка за второ дете в семейството

Английски за 1, 2 и 3 клас

Вторник и четвъртък         Стартова дата: 11 март

15.00 – 16.30 ч.          Месечна цена: 130 лв.*

16.45 – 18.00 ч.          Месечна цена: 130 лв.*

*20% отстъпка за второ дете в семейството

Адрес: ул. Граф Игнатиев 12, етаж 3.

Телефон: 0899/ 521 504.