Английски за четвърто ниво (В2) по метода Сугестопедия

Каквооо е метода Сугестопедия??

 • български метод, дело на проф. д-р Лозанов (прочети повече)
 • бърз начин да учиш – 3 седмици са достатъчни да качиш ниво
 • обявен от ЮНЕСКО още през 70-те години за най-лесен начин за учене без напрежение

Какво представлява?

 • представи си детска градина за възрастни! :))) – музика, песни, игри, смях
 • учителката е мила и поощряваща – „Браво! Чудесно!“
 • няма домашни, но пък има много играчки 😉

Учи ли се нещо изобщо??!

 • активираме подсъзнанието с класическа музика – Споко! Не ви хипнотизираме, не ви манипулираме! – само слушате интересни текстове на английски, изчетени на фона на класическа музика.
 • махаме напрежението от ученето и вие „попивате“ супер сложния материал, представен с плюшени играчки и домино 🙂 – каква граматика? каква лексика? всичко е игра! – и затова възприемате лесно и бързо.
 • връщаме ви към детството, когато сте били с отворено съзнание, необременени от „проблемите на възрастните“ и сте опознавали света – тогава сте нямали притеснения – „Леле, ще запомня ли всичко? Мале, как ще говоря с хората? Та аз не знам граматика!“ – отпускате се и говорите, и помните, и пеете с усмивка и без много-много да му мислите.

И все пак, как работи?!

 • Методът е съвкупност от лингвистика, психология и физиология, дело на велик учен и огромния екип на Института по Сугестопедия, функционирал в София, в продължение на 20 години. Това е резултатът от работата на редица лекари, психолози, филолози, специалисти в различни области, години наред експерименти и сериозни научни изследвания. Има редица книги, помагала, документи описващи този сериозен труд. Методът има стройна система и организация, а за вас резултатът е:
 • елементарен (само на пръв поглед!) за учене начин, леки указания за учещия и бързи, и трайни резултати!

Защо да учите в Easy Way?

 • защото сме преки ученици на д-р Лозанов и следваме стриктно указанията на Доктора, като вземаме впредвид особеностите на съвременния начин на живот.
 • защото за нас е мисия да ви научим на английски бързи и ефективно.
 • защото полагаме ежедневни усилия да се подобряваме и да учите по-лесно.
 • защото за нас работата е хоби, а не задължение!
 • защото за нас понеделник е любимия ден от седмицата 😉

ЮЛИ

Седмичен курс    от понеделник до петък

8 юли /сряда/  – 26 юли         9.30 – 13.00 ч.       Специална лятна цена до 1 юли: 490 лв. /с учебник/

 Адресът на център Easy Way:

ул. Граф Игнатиев 12, етаж 3.

Мнения на курсисти от курсовете по английски за средно ниво:

Виолета Проданова

„Най-важното, което научих от сугестопедичния курс по английски език е да се освободя от напрежението и стреса, които винаги съм изпитвала при общуването с англоговорящи. Ползата при мен беше свързана с „падането на бариерата“ при разговорите с други хора. Успях да си преговоря знанията, които имам, както граматически, така и лексикално и си обогатих речника. За мен най-важното е, че в мен се породи желание да продължа да уча езика и да го доразвивам . Ученето на език се превърна от бреме в удоволствие. Със сигурност бих се записала на следващо ниво на сугестопедичен курс и горещо препоръчвам курса на близки и познати, тъй като ученето на езика е свързано с много забавления, игри, смях, песни, танци и откъсване от монотонното ежедневие“.

Христо Тодоров

След курса по сугестопедичен английски започнах да се изразявам по-свободно, разбрах, че не е необходимо да използвам сложни словесни конструкции и с осъзната свобода започнах да си служа с по-разговорни изрази. Задълбочих вникването си в построяването на английски фрази. Припомних си времената, отпадна „съпротивата ми“ към идиомите. Прекрасно съчетание между класическата музика, игра и учене. По време на курса се запознах с част от собствените ми блокажи, познавайки ги вече се опитах да ги отстраня – свободното изразяване, без притеснение. Отпадна съпротивата ми към „нелогичните“ за мен идиоми и словосъчетания.“

Светослава Красимирова

„От този курс научих много неща. Благодарение на него се отпуснах да говоря без да се притеснявам дали ще объркам някоя дума. Усвоих голяма част от граматиката, обогатих се лексикално. След този курс мисля, че традиционните курсове не си заслужават. Благодарение на сугестопедията учих английски докато се забавлявах. По време на курса граматиката ми стана по-лесна, научих много нови думи, изрази, песни и научих как да запомням по-лесно нещата. Ще се запиша на следващото ниво и очаквам надграждане на знанията. Много е забавно да се учи по този начин. Много е отпускащо.“

Сава Димитров

„За да говориш по-лесно трябва да се отпуснеш в правилната компания и по правилния начин. Смятам, че в този курс това се получава. До момента не съм говорил толкова много. Искам да запиша следващото ниво, защото времето по време на курса минава неусетно, без напрежение и е интересно. Очаквам още повече да се отпусна с говоренето.“

Запази си място за курс по английски:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Избери курс

1. Английски за четвърто ниво (В2) – седмичен – 8 юли /понеделник/

2. Английски за второ ниво (A2) – седмичен – 8 юли /понеделник/

3. Английски за начинаещи – седмичен – 5 август /понеделник/

4. Английски за начинаещи – седмичен – 9 септември /понеделник/

5. Английски за четвърто ниво (В2) – седмичен – 9 септември /понеделник/


Начин на плащане
По банков пътНа място


За плащане по банков път:

„ИзиЛърнинг И Ес Ел“ ЕООД

IBAN BG57RZBB91551003578118

Банка Райфайзен

За въпроси и повече информация тел. 0899/ 521 504;