Нарисувай „цветен кръг на мечтите“ – мандала за здраве и успех

Сугестопедия и Арт терапия в ЕдНо

Ако винаги сте харесвали да рисувате и искате да опитате, това е чудесна възможност за вас

С лесни техники ще се насладите на истинско творчество

В тези занятия ще рисуваме известната мандала, цветен кръг, по ваша фантазия и творческо виждане, като ви бъде обяснено как да използвате и съчетавате ефективно различни материали и техники. Занятието се провежда по метода на сугестопедията и съчетава някои елементи на арт терапия с творчеството.

Това е чудесна възможност да рисувате и да се забавлявате. Рисуването на цветен кръг мандала е увлекателно и истинско творческо предизвикателство за начинаещи и хора с опит. Процес в който превръщате вашите фантазии в изящна творба талисман за здраве и успех.

 

 

Запиши се

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Начин на плащане
По банков пътНа място


Банка FiBank

Iban Code: BG44FINV91501016486778

SWIFT Code: FINVBGSF

За въпроси: 0878 38 30 10.

Кога е следващото занимание?

Направете запитване.

Къде се провеждат заниманията?

Ателието, където ще се провеждат занятията се намира в идеален център,

на улица Граф Игнатиев 12, ет. 3, в близост до площад Славейков.

Начин на обучение

Повярвайте в своя талант, както са направили известни личности като Джони Деп, Джим Кери, Принц Чарлз и Силвестър Сталоун.

Опитайте нещо различно. Рисуването не е само за професионалистите. В развитите страни като Норвегия, Швеция и Щатите вярват че Свободното рисуване за възрастни е важна част от човешкото развитие.

В тези школи е доказано, че рисуването развива дясното полукълбо, намалява сериозността на ежедневието като увлича и успокоява мислите. Напълно забравяме стреса и сме погълнати от формите и цветовете, които изразяват радостни емоции. Това ни кара да се чувстваме по-уверени и по-щастливи.

По време  на занятието използваме метода  сугестопедия, български метод на проф. Георги Лозанов, признат от Юнеско за най-добър метод за бързо усвояване на всякакъв вид знание и умение. Принципите на сугестопедията развиват творческите заложби на всеки участник, стимулират въображението и самостоятелната изява.

Не е необходим никакъв предишен опит и познания. Творческият процес ни води към медитация по бърз и ефективен начин, който ни увлича и без да усетим мислите сякаш спират. Усещането е невероятно, носи пълна разтуха и психическа отмора. На някои хора им е трудно да започнат да рисуват, защото нямат визия и чувстват че нямат контрол над това което правят. Опитът показва, че неудобството е само докато положат първата мазка. Оттам всичко потича неусетно, превръща се в мощно предизвикателсво, а разбирането че имате пълен контрол да създавате така както на вас ви харесва е силно удовлетворяващо.

Водещ

Ваш ръководител в творческия процес ще бъде Даниела Панцерева, автор на редица изложби в Мексико, Гърция и България, художник по призвание,  превърнала рисуването в своя професия вече над 10 години. Тя има следдипломна квалификация по арт терапия от Държавният Университет в Мексико и е сертифициран йога инструктор от почти 5 години.

Нейни творби може да видите на http://www.daniart.bg/

Цена

60 лв е за 2 занятия.

Всяко занятие е по 30 лв. с всички включени материали.