Курсове и занятия по рисуване с Акрилни бои – Майсторски клас

рисуване за възрастни любители и начинаещи – рисуване по метода на Сугестопедия

Рисуването е ваша мечта и ви харесват акрилните бои, това е чудесна възможност за вас. Методът на сугестопедия ви дава възможност в кратък период от време  да усвоите голямо количество знания.  В само 6 занятия получавате майсторски опит в рисуването с акрилни бои.

В тези курсове по рисуване ще научите всичко за акрилните бои и как да ги използвате лесно и ефективно, за да рисувате красиви картини дори и без да сте имали предишен опит. Ще се запознаете с материалите- какво ви е необходимо и как да го използвате; ще се запознаете с много ефективни техники на рисуване, ще научите да прилагате интересни методи и ще получите важни познания за рисуването, с които всяка ваша творба ще изглежда творчески и професионално.

Ако вече имате опит или сте се занимавали с рисуване, този курс ще подобри вашите умения и задълбочи познанията ви в тази насока. Методът по сугестопедия ефикасно се прилага в много сфери за придобиване на знания по бърз и приятен начин.

Кликни и разгледай фейсбук страница с картини на участници в курсовете.

ПРОГРАМА

Арт и Вино в нашето студио

Четвъртък 18.30ч-20.30ч. Всички материали и омайно вино, творческо настроение.

Еденично посещение 45лв. Две и повече посещения 35лв. В тези занятия свободното творчество е водещ елемент, като създавате картина по избран сюжет, а как ще научите с помощта на вашият ръководител.

Предварително записване е необходимо.  Позвънете на: 0878 38 30 10 

 

Обучение по рисуване – Майсторски клас с Акрилни бои

Съобразено  с Вашето свободно време и ниво! Научавате всичко за материали,  работата, техники и важна теория за съставянето на красив сюжет и издържан художествен вид.

Цената на едно занятие е 65 лв. за 3 учебни часа 

Вземете готов индивидуален пакет:

  • 4 занятия – 260 лв.
  • 6 занятия – 380 лв.
  • 8 занятия – 480 лв.
  • 10 занятия – 620 лв.  580 лв.

Необходими са предварително записване и капаро.

Виж курсове с акварел      Виж курсове с маслени бои

 Виж картини на участници ТУК

Запиши се

На телефон 0878 38 30 10 или онлайн:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Вид курс (задължително)

Начин на плащане
По банков пътНа място

>

 

Банково плащане:

Банка FiBank

Iban Code: BG17FINV915010BGN0DWIF

SWIFT Code: FINVBGSF

 

Къде ще се проведе курса?

Ателието, където ще се провеждат занятията се намира в самото сърце на София на улица Граф Игнатиев 12, ет. 3 в Центъра по Сугестопедия Easy Way Suggestopedia в близост до площад Славейков.

 

Програма

Програмата по рисуване с акрилни бои включва:

– Как да рисуваме с акрилни бои –  широка гама познания за акрилните бои и работата с тях.

– Как да създадем красива и хармонична картина – теория за рисуването без която не можете.

– Как да рисуваме с акрилни бои различни елементи и сюжети.

И всичко това поднесено по лесен начин за разбиране и усвояване!

В края на курса се получава Сертификат за успешно завършен курс!

 

 

Начин на обучение

Повярвайте в своя талант, както са направили известни личности като Джони Деп, Джим Кери, Принц Чарлз и Силвестър Сталоун.

Опитайте нещо различно. Рисуването не е само за професионалистите. В развитите страни като Норвегия, Швеция и Щатите вярват че Свободното рисуване за възрастни е важна част от човешкото развитие.

В тези школи е доказано, че рисуването развива дясното полукълбо, намалява сериозността на ежедневието като увлича и успокоява мислите. Напълно забравяме стреса и сме погълнати от формите и цветовете, които изразяват радостни емоции. Това ни кара да се чувстваме по-уверени и по-щастливи.

По време  на занятието използваме метода  сугестопедия, български метод на проф. Георги Лозанов, признат от Юнеско за най-добър метод за бързо усвояване на всякакъв вид знание и умение. Принципите на сугестопедията развиват творческите заложби на всеки участник, стимулират въображението и самостоятелната изява.

Не е необходим никакъв предишен опит и познания. Творческият процес ни води към медитация по бърз и ефективен начин, който ни увлича и без да усетим мислите сякаш спират. Усещането е невероятно, носи пълна разтуха и психическа отмора. На някои хора им е трудно да започнат да рисуват, защото нямат визия и чувстват че нямат контрол над това което правят. Опитът показва, че неудобството е само докато положат първата мазка. Оттам всичко потича неусетно, превръща се в мощно предизвикателсво, а разбирането че имате пълен контрол да създавате така както на вас ви харесва е силно удовлетворяващо.

Водещ

Ваш ръководител в творческия процес ще бъде Даниела Панцерева, автор на редица изложби в Мексико, Гърция и България, художник по призвание,  превърнала рисуването в своя професия вече над 10 години. Тя има следдипломна квалификация по арт терапия от Държавният Университет в Мексико и е сертифициран йога инструктор от почти 5 години.

Нейни творби може да видите на http://www.daniart.bg

 

Отзиви

  Албена Копринарова

"Да се рисува с Дани е радост и удоволствие за душата. Неусетно и бързо започваш да създаваш красота." 


  Руми Крайнева

"Беше много позитивно и невероятно преживяване! Сбъдната мечта! Много ми хареса това, че с останалете курсисти взаимно подкрепяхме творчеството си. Курсът беше много приятен, научихме много неща, сътворихме много хубави картини, срещнахме съмишленици и страхотни хора!"

  Анжелина Паунова


"Дани, ти си един брилянт, който успява да вижда красотата навсякъде. Успяваш да накараш всеки един от нас да повярва, че е истински и достоен творец."

  Десислава Натова


"Благодаря за всичко, Дани!"

  Весела Дърварова


"Ти си добър учител!!! Благодаря много за което!"

   Теодора Георгиева


"Рисувам неуморно!"

  Даниела Паунова

"Беше ми приятно да се срещна с толкова талантливи хора и да видя на живо техните творби. Получи се чудесна вечер, за което те поздравявам! "💕 

(Отзив за лятната изложба на участниците в куровете)