4Искате ли да спестите време  и средства?

Искате ли да учите от всяка точка на света?

*Ново! Сега Изи Уей Сугестопедия ви предлага онлайн програма за дистанционно обучение по рисуване. То се провежда под формата на практически видеа, които ви показват нагледно как да рисувате + текстови файл с теоретична част за по-добри умения.

Онлайн курсът „Рисувай лесно с акварел“ е създаден за любители, които са напълно начинаещи и ще ви научи как лесно и ефективно да рисувате, дори и да не сте имали никакви предишни умения в това. А ако вече сте придобили някакъв опит, този курс може да подобри вашите умения с повече практика и теоретични познания.

Рисуването е естествен творчески процес, заложен във всеки от нас. То е приятно, увлекателно и много разтоварващо. Полезно е за ума, нервната система и концентрацията. Освен това носи радост и позитивна енергия.

 

Програмата предлага два вида онлайн обучение:

1. Онлайн курс  „Рисувай лесно с акварел“ – 4 седмици по 2 занятия седмично, общо 8 занятия теория и практика в усвояване на познания за работата с акварел. Курсът е подходящ за начинаещи и хора от всяка възраст. Получавате уроците по имейл, а обучението провеждате в удобно за вас време. Виж подробна информация, програма на курса, цена и записване по-долу.

2. Практически видео уроци „Рисувай лесно с акварел“. Абонамент за видео уроци в 12 модула за 1 година. Всеки модул е с продължителност 1 месец и включва по едно видео упражнение всяка седмица. Уроците получавате по имейл, а упражненията провеждате в удобно за вас време. Подходящо е за начинаещи и хора с опит в рисуването с акварел. Виж подробна информация, програма на курса, цена и записване по-долу.

 

Онлайн курс „Рисувай лесно с акварел“

 

Записалите се в курса получават 2 пъти седмично уроци по имейл с линк, който води към видео, което показва нагледно стъпка по стъпка как да нарисувате зададена тема, както и текстови файл, който ви обяснява как да прилагате в своите творби някои от важните теории в рисуването.  Курсът е с продължителност 4 седмици или общо 8 занятия. След завършване на курса, можете да продължите с абонамент за месечни видео уроци, като получавате първите три месеца безплатно. Цената за този курс  е 240лв. Кликнете на линка по-долу за записване.

Запиши се ТУК

Програмата на този курс включва 8 видео урока + теоретична част, обяснена по лек и разбираем начин:

  1. Да се запознаем с Акварела! – Какво е акварел? История на акварела. Какво представлява боята. Какви четки се използват? Необходимо оборудване за рисуване с акварел. Характеристики на хартията за акварел. Каква хартия е най-подходяща и каква хартия да изберем? Какво е стречинг на хартия.
  2. Основни техники в рисуването с акврел. Как да рисуваме мокро в мокро, разливна техника, суха техника и кога е подходящо да използваме всяка една от тях. Откъде да започнем една рисунка с акварел.
  3. Образуване и смесване на цветовете – първични, вторични и третични цветове. Аналогични и допълващи се цветове и с какво могат да ни бъдат полезни в рисуването с акварел. Изсветляване и потъмняване на цвят – контраст, тоналност, прилагане на практика свойствата на цветовете по време на рисуване.
  4. Правила при създаване на добра композиция 1
  5. Правила при създаване на добра композиция 2
  6. Рисуване на светлина и сянка 1
  7. Пространство- въздушна и цветна перспектива 1
  8. Пространство – какво е линейната перспектива и как тя създава дълбочина 2

Бонус 2 допълнителни теми:

  1. Разбиране за акварела. Какво е важно да запомним и прилагаме винаги.
  2. Разбиране за рисуването.

 

Практически видео уроци „Рисувай лесно с акварел“

 

Този курс включва практически занятия под формата на видео уроци и е подходяща както за начинаещи, така и за хора, които искат да подобрят своите умения в рисуването с акварел.

В този курс вие се абонирате за програмата от практически занятия, която включва по едно видео всяка седмица. Занятията получавате по имейл. Видеото показва нагледно и обяснява как да нарисувате зададената тема. Това е лесен и удобен начин да се учите и упражнявате от вкъщи и в удобно за вас време. Занятията започват с лесни теми, подходящи за напълно начинаещи и постепенно напредват в умението да рисувате с акварел. Всяка тема е интересна и ви учи как идейно да създавате красиви рисунки.

 

Курсът се състои от 12 модула за 1 година. Всеки модул е с продължителност 1 месец и включва седмичен видео урок по различна тематика или 4 видео урока с упражнения на месец. Цената за един модул е 20лв. За ваше удобство абонаментът се подновява автоматично всеки месец. Можете да прекратите своя абонамент по всяко време, като ни изпратите заявка.

Кликнете, за да се запишете ТУК